Døgnvagt

Vi står klar når uheldet er ude

Døgnvagt

VVS døgnvagt til akutte problemer

Er der sprunget et vandrør, er varmen gået eller er toilettet tilstoppet? I så fald har du måske brug for at få en autoriseret VVS-installatør ud, uden for normal arbejdstid. Vi står klar og møder gerne op for at løse dit problem, så tøv endelig ikke med at kontakte vores døgnvagt, og få hjælp til VVS døgnservice.

  • Udkald
    Kr. 3.000,- Inkl. Moms.
    Inkl. 1. montørtime + kørsel til og fra din adresse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

VVS service uden for almindelig åbningstid

Som erfaren VVS’er ved vi at fejl og skader ikke altid sker inden for almindelig åbningstid. Derfor har vi altid døgnvagt 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det betyder at hvis der opstår et akut problem med dine VVS installationer, så har du altid mulighed for at kontakte os. Vi bestræber os altid på at løse akut opgaven i et omfang, hvor der efterfølgende både er brugsvand og varme i boligen igen. Kræver opgaven yderligere udbedring aftales det videre forløb direkte med vores montør.

Vi tilbyder døgnvagt til VVS døgnservice i Rødovre, Valby, Frederiksberg og resten af Københavnsområdet.​ Vores VVS Døgnvagt står altid klar døgnet rundt til at servicere og reparere alle VVS-installationer i din bolig eller virksomhed. Uanset om du er privat eller erhvervskunde, er hjælpen den samme. Vi forstår frustrationen ved akutte VVS problemer, så tøv endelig ikke med at ringe til vores døgnvagt. Så kommer vi hurtigt ud og udfører VVS døgnservice.

Kontakt os ved akut behov for døgnvagt

Er uheldet ude og har du akut behov for en professionel VVS’er? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi anbefaler at du kontakter os ved at ringe på telefon 41 20 20 90 ved akut behov. Alternativt er du også altid velkommen til at skrive til os via mail på mail@pavvs.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

PAVVS ikoner

Skriv til os