Renovering af badeværelser

Lad professionelle stå for dine VVS-installationer ved renovering af badeværelser og nybyg

Renovering af badeværelser

Renovering af badeværelser i alle størrelser

I Parsberg & Andersen VVS hjælper vi med renovering af badeværelser i alle størrelser. Det betyder at, uanset om du skal have hjælp til en totalrenovering af badeværelset fra A-Z eller om du blot have foretaget en mindre renovering af VVS løsningerne, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for blandt andet kloak, murer, tømrer, elektriker og maler. Du er derfor i trygge hænder, når vi varetager totalrenovering af badeværelse for dig.

Går du og drømmer om et nyt og lækkert badeværelse, men har måske ikke budgettet til at lave en totalrenovering, så kan en mindre renovering af dit badeværelse sagtens gøre en stor forskel. Når vi laver en mindre renovering af badeværelser, afmonterer vi blot de elementer, du ønsker skal erstattes. Det betyder, at hele processen ved at lave en lille renovering af badeværelset bliver gjort hurtigt og effektivt uden at efterlade et stort byggerod og uden at du behøver leve med et badeværelse der ikke er funktionsdygtigt i en længere periode.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

VVS løsninger til badeværelset

Sammen med dig udvælger vi de materialer og sanitets løsninger, der passer til dine ønsker og behov til funktionalitet og design. Vi sammensætter i fællesskab dit drømmebadeværelse, uden at processen bliver uoverskuelig for dig.

Har du derudover brug for råd og vejledning til smarte løsninger, rådgiver vi dig naturligvis gerne om alt fra skjulte rør, badekar, vandhaner, unidrain og toilet.

Uanset hvilke ønsker og behov du end måtte have til sanitets løsninger (herunder eksempelvis vandhane, toilet eller badekar), så udfører vi altid en grundig VVS installation og sikre at du er tilfreds før vi går fra opgaven.

Kontakt os og hør mere om renovering af badeværelser

Overvejer du at give badeværelset nyt liv? Så tøv ikke med at kontakte os. I Parsberg & Andersen VVS har vi mange års erfaring med renovering af badeværelser i alle størrelser. Vi er derfor den rette samarbejdspartner for dig uanset hvor stort eller hvor mange badeværelser opgaven lyder på. Hos os får du samme gode behandling uanset hvad. Du kan kontakte os på telefon 41 20 20 90 ved akut behov. Alternativt er du også altid velkommen til at skrive til os via mail på mail@pavvs.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

PAVVS ikoner

Skriv til os