Gulvvarme

En effektiv og behagelig varmekilde

Gulvvarme

Energioptimer din bolig med gulvvarme

Fordi gulvoverfladen kan opvarmes med en lavere temperatur er gulvvarme en yderst energibesparende løsning. Med gulvvarme vil du stadig opnå den samme rumtemperatur som almindelige radiatorer, hvilket betyder at du på den måde reducerer energiomkostningerne betydeligt. Dette er en god energioptimering af hjemmet, som betaler sig fordi du kommer til at spare penge på varmeregningen fremadrettet.

Installerer du gulvvarme i din bolig vil du altså få:

  • En energirigtig investering der gavner miljøet
  • Behagelig og jævn varme i boligen
  • En lavere varmeregningen

Ønsker du at høre mere om gulvvarme, eller vil du have hjælp til installationen, så tøv ikke. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Eksperter i gulvvarme

Leder du efter en VVS’er til at installerer gulvvarme i forbindelse med renovering eller nybyg? I Parsberg & Andersen VVS har vi stor erfaring med gulvvarme installationer og kan derfor hjælpe dig uanset omfanget af din opgave. Vi står klar med både råd og vejledning, hvis du ønsker at få installeret gulvvarme i din bolig eller gennemgået det nuværende gulvvarmesystem, således at det virker optimalt. Gulvvarme kan installeres alle steder, selv i lejligheder og i etageadskillelser. Så hvis du ønsker gulvvarme på overetagen, så kan vi også hjælpe dig med dette.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for gulvvarme

Overvejer du at få installeret gulvvarme, så tøv endelig ikke. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med alt fra rådgivning, planlægning, indkøb af materialer og udførsel af opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 20 20 90 eller send os en e-mail på mail@pavvs.dk. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os