Boligselskaber

Vi har stor erfaring med at udfører opgaver for boligselskaber

Boligselskaber

Kompetent VVS’er til boligselskaber

I Parsberg & Andersen VVS tilbyder vi VVS arbejde fra øverste hylde og med fokus på detaljen. Du er derfor sikret en langtidsholdbar løsning, præcis som du ønsker den udført. Gennem vores mange års erfaring i branchen, har vi oparbejdet en stor ekspertise og vi holder os løbende opdateret på de nye tendenser i markedet. Du får derfor altid en moderne og effektiv løsning, når vi varetager din VVS opgave. Hos os kan du blandt andet få hjælp til:

  • Servicering, fejlfinding og reparation af installationer
  • Udskiftning af blandingsbatteri
  • Udskiftning af sanitet

Vi har stor erfaring med at udfører VVS arbejde for boligselskaber. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi kan løfte opgaven, uanset omfanget af den.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

VVS service døgnet rundt til boligselskaber

Vi udfører både vedligeholdelses- og reparationsopgaver på VVS installationer i boligselskaber. Derudover har vi et stort fokus på altid, at leverer en god og personlig servicer til vores kunder, hvilket betyder at vi også tilbyder VVS service døgnet rundt, såfremt uheldet er ude. Vi har en døgnvagt tilknyttet som står klar til at rykke ud og hjælpe dig 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Skulle der opstå et akut problem med dine VVS installationer, så kan du blot kontakte os, så kommer vi ud og løser opgaven i et omfang, hvor der efterfølgende både er brugsvand og varme i boligen igen. Kræver din opgave yderligere udbedring, vil dette blive aftalt med vores montør.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS til boligselskaber

Når du som boligselskaber skal have udført VVS, så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Med os som din VVS’er er du sikret personlig service og arbejde udført i høj kvalitet. Kontakt os på telefon 41 20 20 90 ved akut behov. Alternativt er du også altid velkommen til at skrive til os via mail på mail@pavvs.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

PAVVS ikoner

Skriv til os